5. jun. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik styrede showet

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ved ankomsten.
Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Kronprinsparret, regentparret og prinseparret samt prinsesse Benedikte var blandt de mange kendte æresgæster til DRs fejring af 100-året for indførelsen af kvinders stemmeret.

På en helt igennem stjernebesat aften i Tivoli Hotel og Kongrescenter var det de kongelige profiler, der styrede showet allerede fra det øjeblik, de gjorde deres entré.

Især kronprinsparret strålede og så ud til at glæde sig til en underholdende aften med godt selskab både på scenen og på pladserne i salen, hvor de selv skulle sidde og nyde et interessant program.

Anledningen til arrangementet var DRs fejring af 100-året for indførelsen af kvinders stemmeret.

Et brag af en forestilling

Mary og Frederik og alle andre i Tivoli Congress Center skulle nyde et storslået underholdningsshow med titlen 'Hurra for Grundloven – 100-året for kvinders stemmeret'.

Der var fra start lagt op til et brag af en festforestilling i Tivoli Congress Center. Her hyldede man med musik, alvor og humoristiske indslag de kvinder, der er gået forrest i kampen for ligestilling og demokrati.

Nikolaj Koppel og Ulla Essendrop styrede løjerne på scenen - en tour de force af underholdning, musik og humor, der alt sammen havde de stærkeste og sejeste kvinder i fokus.

Det var dog i høj grad kronprinsparret og de øvrige kongelige, der styrede showet på den fornemt anlagte aften, og da de gjorde deres entre i salen blev der for alvor kastet glans over DR-showet. Underholdningsshowet 'Hurra for Grundloven – 100-året for kvinders stemmeret' sendes fredag den 5. juni klokken 20.00 på DR1.

Læs mere om: