Tirsdag, 2. august 2016 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tager en tur på stranden i Rio

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsparret indtog i 2012 på deres officielle besøg til Brasilien den berømte Rio de Janeiro-strand Ipanema. I aften er de tilbage. Denne gang i anledning af åbningen af Den Danske Pavillon, hvor de møder de prins Joachim og prinsesse Marie.
Kronprinsparret er i Rio de Janeiro for at følge indledningen på De Olympiske Lege, der begynder på fredag, men tirsdag aften dansk tid tager de en tur på Ipanema-stranden sammen med prins Joachim og prinsesse Marie for officielt at åbne Den Danske Pavillon.

Stærkt samarbejde

Der er lagt op til en festlig begivenhed med masser af sjove og fine indslag. Højdepunktet overordnet er naturligvis, at både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie samt kronprins Frederik og prins Joachim i et stærkt samarbejde sætter fokus på Danmark midt i hjertet af Brasilien. Det er bestemt noget helt særligt, som hovedpersonerne selv, men også alle andre vil nyde.

Overraskelser i vente

Der er i øvrigt et par overraskelser i vente for de mange gæster til åbningen af Den Danske Pavillon, som under de Olympiske Lege i Rio danner rammen for et stort fremstød af Danmark inden for erhverv, kultur, sport og turisme. Målet er at præsentere noget af det bedste, Danmark har at byde på og lægge nyt til den globale forståelse af danske værdier og kompetencer. Den Danske Pavillon med navnet ”Heart of Denmark” er tegnet af Henning Larsen Architects. Et af dagens højdepunkter vil helt sikkert være, når der skal være cykelparade på Ipanema-strandpromenaden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden