21. jun. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tager til OL i Brasilien

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160229-194119-2-2.jpg
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
I august rejser kronprinsparret til De Olympiske Lege i Brasilien, men børnene må blive hjemme, for de skal passe skolen.

Kronprins Frederik, der er medlem af Den Internationale Olympiske Komite IOC, glæder sig til OL i Rio de Janeiro i Brasilien. Den store begivenhed begynder 5. august med en storslået åbningsceremoni.

I Brasilien skal han blandt andet følge de danske atleters kamp for at komme på medaljeskamlen. Kronprinsen får selskab af kronprinsesse Mary i Rio de Janeiro. Det fortæller han i et interview med magasinet Dansk Golf.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Skal se golf og tennis

- Når først åbningsceremonien er overstået, vil jeg fokusere på at besøge så mange atleter som muligt. Forhåbentligt kommer jeg rundt til så mange af de store begivenheder, som for mig også tæller golf og tennis. Kronprinsessen tager med til åbningen, men børnene kommer ikke med, selv om de mente, at de nemt kunne skippe den første uge i skole, griner kronprins Frederik i interviewet med Dansk Golf.

Vild med Usain Bolt

Kronprins Frederik skal desuden bruge en aften eller to på atletikstadion, hvor han nok især glæder sig til at se Jamaica-ekspressen Usain Bolt sprinte af sted mod guldet.

Læs artiklen: Kronprinsesse Mary tog Kronprins Frederik med en tur i svømmehallen

Mary til svømning

Kronprinsesse Mary vil med stor sandsynlighed tage sammen med Frederik en tur i OL-svømmehallen, hvor mange stærke danske piger er i bassinet. Mary vil nok også heppe lidt på sine tidligere landsmænd og - kvinder fra Australien. Det plejer hun i hvert fald at gøre, når hun er tilskuer ved OL-konkurrencerne.

SE BILLEDERNE: 10 pletskud af kronprinsesse Mary

GALLERI: 10 kronprinsesse Mary pletskud (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: