Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til gallamiddag i Washington

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Jeppe Michael Jensen
Mary og Frederik skal blandt andet deltage i seminarer og en fornem gallamiddag i Washington med flere amerikanske profiler på gæstelisten, når de er med det danske erhvervsfremstød i USA.

Kronprinsparret er spydspidser for en dansk erhvervsdelegation, der tirsdag indleder et fremstød i Washington i USA. Fra Washington går turen videre til Boston inden hjemrejse sent fredag. De fire arbejdsdage i USA byder på et særdeles stramt og spændende program.

LÆS MERE: Kronprinsparrets stil hædres af amerikansk magasin

Æresmedalje på ambassaden

Kronprinsese Mary og kronprins Frederik skal kort efter ankomsten til en særlig kunst-event på den danske ambassade. I den forbindelse overrækker kronprinsen den prestigefyldte Prins Henriks Æresmedalje. 

Løbetur og gallamiddag

Næste dag indeledes for kronprins Frederiks vedkommende med en løbetur i selskab med en gruppe amerikanske soldaterveteraner, og når den tur er vel overstået, klæder Frederik om til jakkesæt og går med kronprinsesse Mary til flere business-seminarer.

Efter en lang dag med seminarer og et besøg på et lokalt børnehospital rundes Washington-dagen af med en fornem gallamiddag i The Smithsonian Arts and Industries Building. Gallamiddagen, som amerikanerne lidt mere festligt kalder for Grand Ball, ventes at være en stærk platform for de 300 gæster til at få talt med potentielle forretningspartnere.

Læs artiklen: Kronprinsparret var først på dansegulvet i USA

Frederik på Harvard

Torsdag formiddag flyver kronprinsparret fra Washington til Boston, hvor kronprins Frederik sætter fokus på bæredygtige danske løsninger til byer og bygninger. I Boston deltager kronprinsparret også i et middagsselskab, hvor networking er i højsædet.

Inden afrejse skal Frederik et smut forbi Harvard University, hvor han som helt ung havde kronede dage.

På Harvard overrækker kronprinsen et legat til universitetets Kennedy School.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden