Tirsdag, 1. marts 2016 — af Stine Schou

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til middag med 300 personer

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Foto: Keld Navntoft/BILLED-BLADET
Kronprinsparret sørgede for, at 300 gæster til stor gallamiddag for danske og saudiarabiske forretningsmænd og -kvinder følte sig særligt velkomne.
Alle sejl var sat til i en af Riyadh-hotellet Al-Faisaliahs fineste sale, da der i anledning af det danske erhvervsfremstød i Saudi Arabien blev afholdt gallamiddag med kronprinsparret i en fremskudt position. Allerede fra første minut var kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i aktion i selskab med sundhedsminister Sofie Løhde og erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, der sammen med det danske ambassadørpar i Riyadh udgjorde den sekstet, som skulle få 300 gæster til at føle sig velkomne.

Royalt håndtryk til 300

Således var det kronprinsparret, ministrene og ambassadørparret Frijs-Madsens opgave, inden man gik til bords, at trykke alle de mange gæster i hånden - en disciplin kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er ganske erfarne udi.

Australsk lammekød

Alle forretningsmænd og -kvinder i det blandede dansk-saudiarabiske selskab fik et royalt håndtryk og et par venlige ord med på vejen ind til bordene, hvor der serveredes hummer fra Oman til forret og lam fra Australien til hovedret.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden