8. apr. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var et hit på balkonen

Kronprinsparret
Kronprinsparret
Foto: Flemming Jeppesen
Regentparret gik sammen med kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie ud på rådhusbalkonen for at hilse på de glade aarhusianere, der fejrede dronningen i anledning af 75 års fødselsdagen 16. april.

Jublen steg til vilde højder i Aarhus, da dronning Margrethe kom ud på byens rådhusbalkon for at hilse på de mange fremmødte lokale, som fejrede hende i anledning af 75 års fødselsdagen 16. april.

Dronningen kom ud på balkonen sammen med prinsgemalen, og derefter trådte også kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Marie ud på balkonen til regentparret.

Den kongelige sekstet vinkede længe til de mange mennesker på rådhuspladsen, der råbte hurra og sørgede for en helt igennem euforisk stemning.

Kronprinsparret var populære

Alle var vilde med dronningen, men det var også tydeligt at se og høre på publikum, at de andre kongelige er meget populære.

Især kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var man glade for at se på den balkon, hvor de den 26. juli 2004 stod og kyssede hinanden så smukt kort efter, de var blevet gift.

Denne gang nøjedes kronprinsparret med at se hinanden kærligt i øjnene et par gange, mens de vinkede til Aarhus.

Kronprinsparret blev lidt længere

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik så ud til at nyde balkonscenen.

De blev da også lige lidt ekstra tid, da regentparret og prinseparret var gået ind.

Det var et hit blandt de mange tilskuere på pladsen.

LÆS MERE: Dronning Margrethe fik fantastisk modtagelse på rådhuset.

Læs mere om: