Kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit skal arbejde sammen

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og i baggrunden prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ved prinsesse Madeleine og Chris O\'Neills bryllup i juni 2013 i Stockholm.

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og i baggrunden prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ved prinsesse Madeleine og Chris O'Neills bryllup i juni 2013 i Stockholm.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
To nordiske kronprinsesser repræsenterer Norge og Danmark ved 150-året for slaget ved Helgoland.

Når slaget ved Helgoland den 9. maj markeres i Kristiansand i Norge, sker det med deltagelse af ikke bare én, men to kronprinsesser.

Både kronprinsesse Mary og kronprinsesse Mette-Marit er med til at markere slagets 150 års dag – et slag mellem den danske flåde og den prøjsiske-østrigske flåde, hvor der var mange sårede og dræbte danskere.

Ifølge den norske avis Fædrelandsvennen er man hos arrangørerne Helgolandslauget meget glade for det store royale fremmøde.

Også tidligere har det danske kongehus været repræsenteret ved markeringer af slaget ved Helgoland – således var arveprins Knud med ved 100-års jubilæet i 1964 og dronning Margrethe deltog i 1988.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden