Søndag, 29. januar 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Pernille Blume til kæmpe fest

Pernille Blume og kronprinsesse Mary.
Pernille Blume og kronprinsesse Mary.
Fotomontage: AOP
Der er virkelig noget at fejre, når kronprinsesse Mary sammen med stjerner som Pernille Blume er på gæstelisten til Dansk Svømme Award i København.

Kronprinsesse Mary deltager som protektor for Danmarks Svømmeunion i den stort anlagte prisfest Dansk Svømme Award 2017, som afvikles i Cirkusbygningen i København.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Den røde løber rulles ud for en perlerække af svømmestjerner og den royale æresgæst, når man onsdag 1. februar afholder det særlige award-show.

Kronprinsesse Mary og Blume hilste på hinanden

Blandt deltagerne er nogle af de danske svømmere, der har leveret flotte resultater til store internationale mesterskaber som for eksempel De Olympiske Lege.

Det betyder, at Pernille Blume, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og Viktor Bromer kommer til festen og derved får en mulighed for et gensyn med kronprinsesse Mary.

PREMIERE: Se Kjoler & Kreationer - BILLED-BLADETs nye modemagasin

Hende mødte flere af svømmerne under OL i Rio de Janeiro i Brasilien sidste sommer, og guldvinderen Pernille Blume var en af de heldige, som igen mødte kronprinsessen, da der i oktober 2016 var reception for deltagere ved OL og De Paralympiske Lege på Christiansborg Slot.

Stærke er vært

I løbet af festaftenen i Cirkusbygningen, hvor der vil være fokus på svømmeklubber, atleter, trænere, officials, frivillige og andre svømmeinteresserede, vil der først og fremmest blive uddelt en lang række priser.

25 flotte billeder: Kronprinsesse Mary i lyserødt

Der er således priser til Årets Damesvømmer, Årets Herresvømmer, Den Gyldne Badehætte, Årets Træner, Årets Årgangs-/Juniortræner, Talentprisen, Officialprisen, Årets Klub, Årets Ildsjæl samt det 14. medlem af Svømmesportens Hall of Fame. 

Aftenens vært på scenen er  TV2-sportens Michael Stærke.

Pernille Blume og kronprinsesse Mary hilser på hinanden ved OL-reception på Christiansborg Slot.
Pernille Blume og kronprinsesse Mary hilser på hinanden ved OL-reception på Christiansborg Slot.
Keld Navntoft

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden