Mandag, 13. juni 2016 - af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary og prins Christian får sød anmodning fra Marys gamle skole

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
En flok glade fodboldbørn fra kronprinsesse Marys gamle folkeskole i Tasmanien har bedt kronprinsesse Mary om at blive protektor for deres fodboldhold og prins Christian om at blive æresmedlem.
Kronprinsesse Mary har været aktiv sportsudøver fra hun var helt ung.   Vind drømmerejse – deltag gratis   Blandt andet var hun en ivrig og dygtig hockeyspiller på sin folkeskole Taroona High School i Hobart, Tasmanien, gennem flere år.   SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys festgarderobe   Sport er stadig i centrum for mange af børnene på kronprinsesse Marys gamle folkeskole, og nu har en række livlige, unge fodboldspillere henvendt sig til kronprinsesse Mary og hendes søn, prins Christian.  

Fodboldholdet vild med Mary

Fodboldholdet "The under-11 Taroona Princes" har, ifølge den lokale avis Mercury, bedt tasmansk-fødte kronprinsesse Mary om at blive deres protektor og prins Christian på 10 år om at blive æresmedlem på holdet.    Det 22 mand store fodboldhold har planlagt at sende et brev med deres anmodning til kongehuset.    Kronprinsesse Mary er i forvejen protektor for 28 organisationer, deriblandt Forskningens Døgn, Mødrehjælpen og FN´s Befolkningsfond, men endnu ikke for noget fodboldhold. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden