Onsdag, 3. januar 2018 - af Lene Skriver Bak

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie får ros for deres nytårskjoler

Fotomontage.

Fotomontage.

Fotos: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Det engelske blad Hello! roser i høje kronprinsesse Mary og prinsesse Marie toner for deres gallarober fra nytårstaflet.

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie får store roser for deres nytårsrober.

Det engelske ugeblad Hello! kalder svigerinderne ’den ultimative stilfulde duo’ efter nytårstaflet, hvor kronprinsesse Mary bar en smuk, skinnende rød kjole og prinsesse Marie havde valgt en flødefarvet silkekjole med blonder.

- 45-årige Mary strålede i sin røde satinkjole, som samledes i livet og havde en sweetheart-udskæring. Kronprinsessen, der er mor til fire, fuldendte sit glamourøse look med udsøgt diamant- og rubinsæt, skriver Hello! og fortsætter:

- Prinsesse Marie, som ankom arm i arm med sin mand, prins Joachim, så lige så betagende ud i en gulvlang hvide kjole med et sart blondeoverlag. Hun tilføjede en klat farve med en guld-clutch, et blomsterdiadem og diamantøreringe.

Kronprinsesse Marys røde drøm med den markante udskæring er skabt af den unge danske designer Soeren Le Schmidt, mens det er Rikke Gudnitz, der står bag prinsesse Maries smukke kjole.

Læs den store reportage fra dronningens nytårstaffel og -kur, hvor du blandt andet får detaljer om Mary og Maries kjoler, læse om dronning Margrethes smaragdgrønne kjole fra Birgitte Thaulow og se nærmere på gallagæsternes kjoler, i BILLED-BLADET nr. 1, der er på gaden torsdag d. 4. januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden