Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie til middag på Fredensborg

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie.

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er de kongelige gæster, når regentparret tirsdag aften holder fest på Fredensborg Slot.

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er de kongelige gæster, når dronning Margrethe og prins Henrik tirsdag aften holder koncert på Fredensborg Slot og efterfølgende byder på souper i Kuppelsalen.

Blandt de andre gæster er repræsentanter fra forskellige dele af turisterhvervet, og Fredensborgkoncerten skal ses som en anerkendelse af deres store arbejde for de mere end 20 millioner udenlandske turister, der hvert år besøger Danmark.

Koncerten finder sted tirsdag kl. 19 i Fredensborg Slotskirke, og det er unge musikere fra Chr. IX' ensemblet og sangere fra Sønderjysk Pigekor, der skal underholde gæsterne og den kongelige familie.

Souper i Kuppelsalen

Efter koncerten har regentparret inviteret gæsterne til souper i slottets smukke Kuppelsal kl. 20.00, hvor gæsterne skal hygge sig. Måske er der i anledning af Mortensaften and på menuen.
 
Regentparret har gennem årene inviteret forskellige samfundsgrupper til Fredensborgkoncert for på den måde at anerkende den indsats, disse mennesker yder indenfor deres hverv. Denne gang er det folk fra turist- og oplevelsesøkonomien i Danmark, der kan glæde sig til kongelig fest.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden