5. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio de Janeiro

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie til OL-åbningsceremoni på Maracanã

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/untitled-1_4.jpg
Foto: Hanne Juul og Martin Høien/BILLED-BLADET
Der bliver gang i den med sambamusik og meget andet, når der i aften brasiliansk tid er OL-åbningsceremoni på Maracanã Stadion i Rio de Janeiro. Fire danske kongelige er på stadion for at overvære det store OL-show.
Der er en kæmpestor aften i vente for mange OL-fans over hele verden og især for de 80.000 tilskuere, der vil være på plads på Maracanã Stadion I Rio de Janeiro i Brasilien.

Længe ventet show

Det er på Maracanã, at den stort anlagte OL-åbningsceremoni finder sted, og på de fine pladser på stadion er fire danske kongelige. Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt prinsesse Marie og prins Joachim skal således opleve det længe ventede show så tæt på som overhovedet muligt.

Mange overraskelser

Der er helt sikkert en masse overraskelser i vente for prinsesserne og alle andre, der ser med i aften brasiliansk tid. Det kan dog ikke overraske nogen, at det er tennisstjernen Caroline Wozniacki, der skal bære Dannebrog ved atleternes indmarch på stadion.

Wozniacki på banen

– Jeg glæder mig helt utroligt, sagde Caroline, da BILLED-BLADET talte med hende i går ved OL-landsbyen, hvor det danske hold er indkvarteret under Legene.

Royal opvarmning

Kronprinsparret varmede i øvrigt op til åbningsceremonien, da de torsdag var til Den Internationale Olympiske Komités Presidents Dinner på Oceanic Convention Centre i Barra. Prinsesse Marie og prins Joachim varmede op til OL-åbningen med en torsdagskoncert i Rio de Janeiro med DR Pigekoret.

Læs mere om: