24. aug. 2021
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary om dejlig tid: Det her har jeg nydt denne sommer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary understregede i sin tale ved jubilæumsfejring, hvad hun har nydt denne sommer samtidig med, at hun forklarede, hvad der har været en udfordring for mange.

Kronprinsesse Mary havde meget på hjerte, da hun tirdag eftermiddag som formand for Mary Fonden deltog i Den Sociale Kapitalfonds 10-års jubilæumskonference i København.

Allerede få minutter efter ankomst gik hun op på talerstolen og delte stærke ord med de 280 deltagere i salen i gadeidrætshuset GAME Streetmekka.

Se kronprinsesse Mary fortælle om sin dejlige sommer øverst i artiklen.

Entusiastisk kronprinsesse Mary

Her startede kronprinsesse Mary med begejstret at fortælle, hvad hun specielt har nydt denne sommer, efter at samfundet har åbnet sig mere igen.

Hun kom dog hurtigt efter ind på, at ensomheden også har været i vækst under pandemien.

"Skal vi komme ensomheden til livs - og det skal vi - kræver det samarbejde på tværs af sektorer, og at vi tænker i nye løsninger. Netop det - at tænke i løsningen af sociale problemer på nye måder - er noget af det i, i Den Sociale Kapitalfond har været forgængere for, lød det fra kronprinsesse Mary, der derefter roste fonden for at få udsatte mennesker i arbejde og for at bidrage til udviklingen af socialt ansvarlige virksomheder.

Vigtigt samarbejde

Den Sociale Kapitalfond har siden tilblivelsen i 2011 arbejdet for at udvikle og udbrede investeringsløsninger, som skaber nye muligheder for udsatte mennesker i samfundet på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

Formålet er at investere i virksomheder og organisationer, der løser sociale problemer.⁣

Blandt dagens deltagerne var både samarbejdspartnere, investorer og de virksomheder, fonden investerer i.

Læs mere om: