Kronprinsesse Mary overrækker priser i London

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Ved en fornem prisuddeling i den engelske hovedstad skal kronprinsesse Mary både holde tale og uddele hæder til andre stærke kvinder.

Kronprinsesse Mary har over de seneste år i høj grad markeret sig som en profil, som er med til rette fokus mod væsentlige emner for kvinder.

Ikke kun i Danmark, men også internationalt er kronprinsessen en respekteret fortaler for kvinders rettigheder, og en person der er bud efter til konferencer og topmøder.

På torsdag den 12. marts deltager Mary i den engelske hovedstad London som protektor ved The International Center for Research on Women’s ”Champions for Change Awards” gallamiddag.

Stor ære for Mary

I den forbindelse skal kronprinsessen både holde tale og overrække priser – en kæmpe ære. 

Den fornemme gallamiddag med prisuddeling foregår i The Banqueting House i London. Den betydningsfulde event er direkte forbundet med mange af de emner og kontroversielle kønsrelaterede problemstillinger, som Danmarks kronprinsesse i FN-regi og i samarbejde med handels- og udviklingsminister Mogens Jensen på sine ture til blandt andet Sydafrika og Etiopien har gjort en stor indsats for at få sat på dagsordenen.

For nylig blev Mary i øvrigt også udnævnt til protektor for verdens største kvindekonference Women Deliver, som København er vært for i 2016.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden