7. aug. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary overraskede med tur på catwalken

Kronprinsesse Mary havde en skøn eftermiddag til modeugen.
Kronprinsesse Mary havde en skøn eftermiddag til modeugen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary overrakte en af Skandinaviens mest prestigefyldte designpriser ved den store finale på sommerens modeuge i København, og så gik hun selv en tur på catwalken.

Kronprinsesse Mary deltog med stil i Designers' Nest showet i sin egenskab af protektor for den nordiske talentkonkurrence.

Showet markerede afslutningen på den officielle del af Copenhagen Fashion Weeks program og var en super oplevelse for alle på Revolver-messens showscene i Kødbyen.

Kronprinsesse Mary betyder meget

- Vi er utrolig glade for, at kronprinsesse Mary vil glæde designerne med sin tilstedeværelse under Designers’ Nest showet, sagde Grundlægger af det Nordiske Design talent show, Jan Busch Carlsen, der understregede, at det betyder utrolig meget for de nyuddannede designere at mærke kronprinsesse Marys interesse for deres fag.

- Idet showet er det sidste officielle show under Copenhagen Fashion Week SS16, vil kronprinsessen samtidig være med til at afslutte en for Skandinavisk mode vigtig uge og begivenhed, lød det fra styrmand Carlsen.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary og Ellen Hillingsø til modeshow sammen

Var tydeligt begejstret

Kronprinsessen er fascineret af mode-verdenen, og det var tydeligt, at hun var begejstret for de nye tendenser, hun spottede i løbet af Designers' Nest-showet.

Mary overrakte med et stort smil den prestigefyldte Nest Award til svenske Sara Lundberg fra Swedish School of Textiles, hvorefter kronprinsessen sammen med vinder og andre deltagere på skønneste vis rundede showet af med en ærestur på catwalken foran de mange tilskuere.

VIDEO: Derfor er kronprinsese Mary en af verdens bedst klædte

https://imgix.billedbladet.dk/mary-catwalk.jpg
Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: