Kronprinsesse Mary overraskede Vild med dans-Mie og hendes venner

Kronprinsesse Mary, Mie Ø. Nielsen

Foto: Martin Høien og Lars Horn

Kronprinsesse Mary hos på uanmeldt besøg hos det netop udtagne hold, som skal svømme EM på kortbane i Royal Arena.

Torsdag, 16. november 2017 - af Ulrik Ulriksen

Overraskelsen var stor for svømmeprofilen Mie Ø. Nielsen og mange af de andre udtagne EM-deltagere, da de  fik at vide, at Dansk Svømmeunions protektor, hendes kongelige højhed kronprinsesse Mary, var på vej til unionskontoret i Brøndby for at hilse på det udtagne hold og ønske dem held og lykke ved det store mesterskabsstævne i Royal Arena i København i december.

Marys uanmeldte besøg var lige noget, atleterne kunne bruge som en saltvandsindsprøjtning, inden det for alvor går løs i  det 25-meter lange bassin inde i Royal Arena i København, hvor der ventes mange tilskuere til dagene med konkurrencer.

Kronprinsessen og svømmerne var veloplagte

Mie Ø. Nielsen, som denne sæson har gjort sig godt bemærket i "Vild med dans", og hendes venner på det 32-personer store EM-hold var veloplagte, da de mødte kronprinsesse Mary, der i sin skoletid i Australien selv dyrkede konkurrencesvømning.

Det var tydeligt for alle, at Mary er vild med svømning, og hun blev ganske længe og fik talt med alle på det store hold i løbet af besøget.

Mary er med i Royal Arena

Når det for alvor går løs ved det såkaldte kortbane-EM, vil kronprinsessen gøre alt for at følge så mange af de spændende heat som muligt. Da der var olympiske lege i Rio de Janeiro sidste år, var kronprinsessen også i OL-hallen for at heppe på de danske deltagere, der kæmpede om medaljer i det store 50 meter bassin.

Ved den lejlighed lærte hun flere af de danske topsvømmere rigtig godt at kende. Blandt andre Mie Ø. Nielsen og OL-guldvinder Pernille Blume mødtes Mary med i Brasilien.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud