12. nov. 2020
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary overrasker: Ankommer i flot stil med briller

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary var i elegant stil med smarte briller, da hun torsdag eftermiddag ankom til en stor jubilæumsfejring i Skuespilhuset i København.

Det var en yderst elegant kronprinsesse Mary, der torsdag eftermiddag ankom til Skuespilhuset i det indre København for at deltage i foreningen Børn, Unge & Sorgs 20-års jubilæumskonference.

Kronprinsessen har før vist sin smarte brillemode på de sociale medier, men det er første gang, hun bærer briller på en officiel opgave.

Kronprinsesse Mary har været protektor for foreningen siden 2013.

Hjælper mange

Børn, Unge & Sorg tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologisk behandling til børn og unge, der har mistet et nærtstående familiemedlem eller som lever sammen med alvorligt syge forældre eller søskende.

Hvert år hjælper foreningen 2000 børn og unge under 28 år, der lever med en alvorligt syg forælder eller søskende - eller som mister mor, far, søster eller bror.

Vigtige tilbud

På jubilæumsdagen deltager ansatte, frivillige samt nuværende og tidligere støtter og samarbejdspartnere.

Organisationen har afdelinger i København, Aarhus og Odense, hvor de blandt andet tilbyder gruppeterapi og individuel terapi til børn og unge under 28 år.

https://imgix.billedbladet.dk/_hjp7684_1.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: