Kronprinsesse Mary overrasker: Besøg på skole tog uventet drejning

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary overraskede alle, da hun kort før afgang fra en efterskole i Høng valgte at forlænge besøget.

Det vakte smil og begejstring hos unge skoleelever, da kronprinsesse Mary under et besøg på Høng Efterskole på Vestsjælland besluttede sig for at gå hen og hilse personligt på dem. 

Kronebilen var klar til afgang, da kronprinsesse Mary i stedet for at sætte sig ind, valgte at hilse på de mange unge, der havde stået og ventet en halv time ude foran skolen for at få et glimt af hende. 

Talte om unges trivsel 

Forinden havde kronprinsesse Mary som formand for Mary Fonden været med til at præsentere et nyt projekt, der stiller skarpt på unges sociale trivsel. 

Sammen med den kendte sundhedsguru Chris MacDonald talte kronprinsesse Mary i skolens gymnastiksal om unges trivsel og hvordan det er muligt at forbedre tilværelsen for de unge, der har det svært. 

Ros fra kronprinsesse Mary

Endvidere forklarede kronprinsesse Mary om projektet, som Høng Efterskole skal arbejde med og hvordan det kan styrke eleverne. 

Der var også ros fra kronprinsesse Mary til de unge:

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Og der vil jeg sige til jer: Jeg er meget optimistisk på jeres vegne! I rummer så mange fantastiske ting hver især. Og selvom I er en generation af unge, hvor alt for mange kæmper med trivslen, er I også en generation af unge, der rummer en masse virklig gode egenskaber og kvaliteter. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Nyt samarbejde 

Det nye samarbejde mellem Mary Fonden, Just Human, Efterskoleforeningen og Tuborgfondet inddrager unges bud på, hvad der skaber en socialt stærk ungdomsgeneration. 

Projektet indeholder en række aktiviteter og øvelser, der blandt andet skal få unge til at overveje, hvordan de skabe og bevarer de sociale relationer, de har behov for. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden