Kronprinsesse Mary overrasket i Polen

Kronprinsesse Mary lykønsket i Polen

Kronprinsesse Mary lykønsket i Polen

Hanne Juul/BILLED-BLADET
En flok unge Mary-fans stod klar med en "Tillykke med bryllupsdagen"-plakat, da kronprinsessen ankom til Frederic Chopin Museum i Warszawa.

- Det var fantastisk! En kæmpe oplevelse for os!

Seks polske teenagepiger boblede af begejstring og kunne næsten ikke tro deres held, efter at de havde hilst på kronprinsesse Mary foran Frederic Chopin Museum i Warszawa under kronprinsparrets officielle besøg i Polen.

Skoleeleverne holdt søde, hjemmelavede skilte op, da kronprinsessen ankom, hvorpå der blandt andet stod: We love you Mary.

De var også nogle af de første til at lykønske kronprinsparret med deres 10-års bryllupsdag på onsdag, da der på et af skiltene med store bogstaver var skrevet: Happy 10th wedding anniversary (tillykke med 10-års bryllupsdagen, red).

BILLEDER: Vi fejrer Mary og Frederik – 10 år med lykke

Selvom kronprinsesse Mary havde et travlt program, gav hun sig tid til at hilse venligt på pigerne, hvilket skabte stor lykke.

I denne uge udkommer BILLED-BLADET på kronprinsparrets bryllupsdag – på onsdag. Glæd dig til det eksklusive magasin - med hele kærlighedshistorien, som vores læsere får gratis med i denne uge.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden