23. nov. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på banen med Danmarks ukronede tennisdronning

Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki.
Kronprinsesse Mary og Caroline Wozniacki.
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary og Danmarks tennisdronning Caroline Wozniacki mødes på KB's tennisanlæg for at slå et slag for børns ve og vel i Danmark.

Danmarks ukronede tennisdronning Caroline Wozniacki er snart tilbage i Danmark, og i den forbindelse indtager hun sidst i november KB's baner sammen med anbragte børn og unge for at inspirere dem til mere fysisk aktivitet og vedholdenhed.

Det er tredje gang, at Wozniacki deltager i begivenheden, og for anden gang på de tre år medvirker kronprinsesse Mary i arrangementet.

Wozniacki og kronprinsessen i stærkt samarbejde

Hermed er Danmarks for tiden to største, internationale stjerner samlet i en særdeles god sags tjeneste.

For Caroline Wozniacki er det en speciel stor oplevelse at slå et slag for de danske børns ve og vel på KB-anlægget, hvor hun selv i sine ungdomsår brugte så mange timer til træning for at dygtiggøre sig med ketsjer og bold.

Mary er glad for tennis

Også kronprinsesse Mary går højt op i, at børn i såvel Danmark som alle andre steder skal have det godt.

Og at man kan bruge tennis til at inspirere unge, er en god idé, hvilket Mary understregede, da hun deltog i et lignende arrangement for to år siden.

Kronprinsessen er i øvrigt selv en ivrig tennisspiller, og når der er tid til det, spiller hun gerne med sine nære venner og sin mand kronprins Frederik.

Den fine event sidst i november er arrangeret af Caroline Wozniackis danske sponsor, e-Boks, og hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, som kronprinsesse Mary er protektor for.

Læs mere om: