23. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på banen til landskamp på Brøndby Stadion

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180322_mho1033.jpg
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary var på banen på Brøndby Stadion, hvor hun først fik overrakt en kæmpe check til sin fond, Mary Fonden, hvorefter hun så Danmarks herrelandshold i fodbold vinde over Panama.

Det blev en forrygende aften på Brøndby Stadion for kronprinsesse Mary og 11.000 andre fodboldfans, der var mødt op på en kølig aften for at se Danmarks landshold i herrefodbold pudse VM-formen af i en vigtig venskabskamp mod Panama.

Mens stjerner som Christian Eriksen og Nicklas Bendtner var ved at snøre støvlerne i spillertunnelen, før de gik på banen, betrådte kronprinsesse Mary allerede før kickoff grønsværen på Vestegnens stolte stadion. Mary gik på banen for at modtage en kæmpe check til sin særlige fond.

Kronprinsessen blev hyldet af tilskuerne, da hun på vegne af Mary Fonden modtog UEFA Foundation for Children Award på 50.000 euro. Beløbet blev doneret til Mary Fonden for organisationens arbejde for at sikre børns trivsel i fritidslivet.

Stop mobning i fodboldklubber

Kronprinsesse Mary jublede

Da kronprinsessen sammen med en flok børn i de rød-hvide Hummel-landholdsdragter og med DBUs formand, Jesper Møller, som den glade giver af de mange penge havde leveret varen på fodboldbanen, forlod de banen for at tage plads på VIP-tilskuerpladserne og se Danmark spille mod Panama.

Gutterne fra den mellemamerikanske nation har, ligesom vores egne stjerner, kvalificeret sig til sommerens VM-slutrunde i Rusland. Danmark vandt 1-0 på et fantastisk mål af Pione Sisto, og det fik publikum til bryde kollektivt ud i jubel fra tribunerne, hvor Mary i øvrigt var i selskab med to kolleger fra Mary Fonden samt Dansk Boldspil Unions administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer.

Læs mere om: