Lørdag, 4. november 2017 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på scenen i helt særlig anledning

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
For kronprinsesse Mary var det noget specielt at gå på scenen med en gruppe unge mennesker til jubilæumsfest i Skuespilhuset.

I anledning af organisationen TUBA’s 20-års jubilæum dannede Skuespilhuset i København rammen om en festlig begivenhed - med en kerne af livets alvor som vigtigste ingrediens.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Stærk historie

Kronprinsesse Mary var æresgæst til begivenheden, hvis højdepunkt var, da 37-årige Morten Tropp fortalte sin stærke historie om en opvækst med to alkoholiserede forældre. Et par gange undervejs i sin fortælling måtte Morten stoppe og tørre øjnene samt tage en dyb indånding.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary ramt af Mortens historie

Den barske historie om to forældres svigt af deres små børn ramte alle. Også kronprinsesse Mary blev ramt, og hun fik en snak med Morten, da han var kommet ned fra scenen.

Kronprinsessen var selv en tur oppe på scenen i en særlig anledning. Mary poserede til et flot gruppebillede sammen med en gruppe mennesker, som alle har eller har haft en tilknytning til TUBA. Blå Kors Danmark-Organisationen med det spektakulære navn TUBA yder bistand til børn og unge mellem 14 og 35 år.

Fin afslutning på kronprinsessens arbejdsdag

Efter billedet var i kassen, blev kronprinsesse Mary i øvrigt ganske længe til jubilæumsreceptionen i Skuespilhuset bare to minutter væk fra den royale privatadresse på Amalienborg. Det blev en fin afslutning på en fredag med flere officielle opgaver.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden