Onsdag, 25. september 2013 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på scenen med Bono og Stevie Wonder

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Amerikanerne får Dansk kongelig tilstedeværelse, når kronprinsesse Mary deltager ved festligheder i New York.

Kronprinsesse Mary er et af de store navne på scenen, når Global Citizen Festival 28. september løber af stablen i Central Park I New York.

Danmarks allermest funklende stjerne skal optræde i The Big Apple side om side med en lang række verdensstjerner – heriblandt U2 forsanger Bono samt FN-generalsekretær Ban Ki Moon.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marys fremmeste opgave i New York er at holde en tale ved festivalen for at sætte fokus på global fattigdomsbekæmpelse og kvinders rettigheder – et område hun har arbejdet meget med i de senere år.

Foruden kronprinsessens tale og flere andre taler, vil der blive budt på en kæmpe koncert i Central Park, hvor Stevie Wonder og Alicia Keys er øverst på plakaten.

60.000 ellevilde amerikanere vil være på plads for at juble over god musik, og et vigtigt budskab, som blandt andre Danmarks Mary sender ud til hele verden fra sin position på scenen midt i New York.

Allerede dagen før kronprinsessen holder sin vigtige tale for 60.000 mennesker, deltager hun i et arrangement i FN. Dette arrangement handler om bekæmpelsen af kvindelig omskæring.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden