Kronprinsesse Mary på scenen med hjertebørn

Kronprinsesse Mary til Hjerteforeningens legat-event på Hotel d\'Angleterre med hjertebørn og legatmodtagere.

Kronprinsesse Mary til Hjerteforeningens legat-event på Hotel d'Angleterre med hjertebørn og legatmodtagere.

Foto: Lars. H. Laursen

På Hotel d’Angleterre holdt kronprinsessen en vigtig tale til Hjerteforeningens legat-event.

Tirsdag, 25. november 2014 - af Ulrik Ulriksen

Efter et formiddagsbesøg på hjerteafdelingen på Herlev Hospital i anledning af Hjerteforeningens helt særlige festdag, drog kronprinsesse Mary til det centrale København for
at uddele forskningslegater på Hotel d'Angleterre.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary mødte hjertepatienter på Herlev Hospital

På vegne af Hjerteforeningen og Børnehjertefonden overraktes legater til tre udvalgte forskere, hvis forskning vil gøre en stor forskel i behandlingen af danske hjertepatienter både nu og i fremtiden.

Efter at kronprinsesse Mary havde holdt en flot tale fra scenen i Palmehaven på Hotel d'Angleterre, stillede hun op til fotografering med både legatmodtagere og en håndfuld hjertebørn, som var med til den fornemme event.

Blandt de mange gæster i Palmehaven var, ud over kronprinsesse Mary, dagens konferencier, TV-vært Kim Bildsøe Lassen, samt Hjerteforeningens ambassadører Trine Panum Kjeldsen, Lone Hertz, Louise Dorph-Petersen, Anna David og Bettina Aller.

Også Hotel d'Angleterres ejer og leder af Remmen Fonden, Else Marie Remmen, der havde stillet Palmehaven frit til rådighed for Hjerteforeningen, sad med ved hovedbordet til den royale hjertefest.