3. apr. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary på vigtig mission i Paris

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Det internationale topmøde, OECD Global Forum, i Frankrigs hovedstad, Paris, får fint dansk besøg, når kronprinsesse Mary i en helt særlig anledning gør sin entré.

Kronprinsesse Mary er klar til at indtage den franske hovedstad, Paris, i anledning af et topmøde torsdag. Allerede onsdag ankommer Mary ifølge planen til Paris, hvor hun samme aften skal til et helt privat middagsselskab hos den danske OECD-ambassadør.

Kronprinsessen i hovedrollen

Torsdag er kronprinsesse Mary i en af hovedrollerne ved åbningen af topmødet OECD Global Forum on Development, hvor blandt andre politikere, civilsamfund, og virksomhedsledere vil drøfte en række udfordringer og diskutere løsninger med fokus på at styrke kvinder og unge lederes rettigheder og muligheder på den internationale scene.

Mary skal deltage i møder og holde tale ved åbningsarrangementet.

Mary får travlt

OECD står for ”Organisation for Economic Co-operation and Development” og har til formål at fremme målsætninger, der vil forbedre den økonomiske og sociale velfærd for befolkningen verden over.

I løbet af torsdagen i Paris får kronprinsessen travlt, da hun fra klokken 9 om morgenen deltager i et møde med OECD's generalsekretær, Angel Gurría. Derefter er Mary en af profilerne ved selve åbningsbegivenheden, hvorpå hun deltager i det store møde om kvinder og ungdom i udviklingslandene.

Læs mere om: