Mandag, 21. august 2017 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary prøvede de vildeste nye briller

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary kastede glans over UNLEASH Festival i Aarhus, hvor det drejede sig om at finde løsninger på klodens store problemer. Foran Musikhuset fik Mary et par nye og helt særlige briller på.

I Aarhus deltog kronprinsesse Mary i en kæmpe stor begivenhed, der har samlet unge talenter fra hele verden.

Ved den store såkaldte UNLEASH-event foran Musikhuset i den jyske by så Mary på mange spændende tiltag og opfindelser. Hun fik i den forbindelse mulighed for at prøve det seneste vilde indenfor virtual reality-briller. Gennem de nye briller kunne kronprinsessen opleve en blanding af den virkelighed, hun stod midt i, og den virtual reality-effekt, brillen skabte.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Lidt svært at se

Kronprinsessen havde umiddelbart lidt svært ved at se noget.

Men hun skimtede dog nok til at udtale, at den fine opfindelse var spændende, og at hun håbede på at prøve brillerne igen en anden dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Klodens skarpe talenter i Aarhus

Ikke færre end 1.000 af klodens skarpeste unge talenter mødtes i denne uge på dansk jord under det nye globale initiativ UNLEASH for at udvikle idéer, der kan omsættes til konkrete løsninger på verdens problemer.

De bedste af talenterne mødtes Mary med i Aarhus, hvor hun blandt andre havde selskab af unge Casey fra Melbourne i Australien.

Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Mary gik på scenen i Musikhuset

Efter at have været rundt på græsplænen foran Musikhuset gik kronprinsesse Mary indenfor til dagens store award-show.

Her holdt hun en fremragende tale om de unges evne og pligt til at rykke op i politikere og erhvervsfolk for at få gjort noget ved alt lige fra fattigdom til ligestilling og kvinders rettigheder. Efter talen modtog Mary de unge tilskueres hyldest i form af øredøvende klapsalver.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden