Kronprinsesse Mary roste blomsterpigen

Frede Olesen, formand for Kræftens Bekæmpelse, Anna og kronprinsesse Mary.

Frede Olesen, formand for Kræftens Bekæmpelse, Anna og kronprinsesse Mary.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Lille Anna imponerede kronprinsesse Mary under overrækkelsen af Kræftens Bekæmpelses Hæderspris.

Iklædt en fin lyserød prinsessekjole stod Anna på fem år klar til at overrække blomster til kronprinsesse Mary, da hun ankom til Skuespilhuset tirsdag aften i København i forbindelse med, at hun skulle overrække Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2014 til Børnehuset Siv.

Og selvom blitzlysene regnede ned over dem, og mor stod på sidelinjen, tog Anna det helt roligt, hvilket fik kronprinsesse Mary til med et smil at udbryde:

- Hun er scenevant.

Anna klarede aftenen med bravur

Der var en helt speciel grund til, at det netop var Anna, der var blomsterpige, da det var hendes mor, Julie Sommer, der havde indstillet Børnehuset Siv til prisen. Det er Danmarks eneste børneinstitution for børn, der har nedsat immunforsvar på grund af kræft eller andre alvorlige sygdomme.

Her gik Julie Sommers datter med stor glæde i halvandet år, mens hun var syg af kræft. Nu er Anna raskmeldt, og hun klarede hele aftenen med bravur.

- Jeg var så heldig, at hun gav mig blomster her til aften - og det klarede hun helt enestående, lød det endnu engang rosende fra kronprinsesse Mary oppe fra scenen, mens Anna sad stolt blandt publikum.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden