Kronprinsesse Mary spillede golf i Asserbo

Kronprinsesse Mary i Asserbo Golf Club.

Kronprinsesse Mary i Asserbo Golf Club.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der var god stemning fra start til slut i Asserbo Golf Club, da kronprinsesse Mary kom forbi for at hylde en flok unge indsamlere og for at vise sine evner med kølle og kugle.

Kronprinsesse Mary forestod overrækkelse af en helt særlig præmie til Asserbo Golf Clubs juniorafdeling for deres indsamling til Børnehjælpsdagen.

Det skete ved et festligt arrangement i de smukkeste omgivelser i  Frederiksværk.

Asserbo Golf Clubs juniorafdeling var for andet år i træk den golf-juniorafdeling i Danmark, der solgte fleste lodsedler i Børnehjælpsdagens store lotteri ”Lillebror”!

Og som den helt store anerkendelse af klubbens indsats ville kronprinsesse Mary være til stede ved den officielle hædring af de golfglade indsamlere. Kronprinsesse Mary er både protektor for Børnehjælpsdagen og for Dansk Golf Union, så hun var i høj grad den perfekte person, da der skulle sættes fokus på succes’en.

I løbet af den festlige begivenhed gik kronprinsessen i øvrigt selv ud på golfbanen for at vise, at hun mestrer det korte spil.

Hun puttede som en ægte professionel i dysten mod en af klubbens egne unge talenter.

Den lokale helt sænkede det ene put efter det andet, men kronprinsesse Mary viste stor styrke og greb duellen professionelt an med den dybeste koncentration krydret med en masse overskud.

Kronprinsessen spillede lige op med sin modstander, hvilket fik de mange tilskuere og golfeksperter ved green'en til at juble.

Efter hulmatchen var der pandekager og æblemost til de fleste, og kronprinsesse Mary hyggede sig ganske længe, før hun sagde tak for i dag og vinkede farvel til de mange mennesker i og ved Asserbo Golf Club.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden