16. apr. 2015
Af Lene Skriver Bak

Kronprinsesse Mary strålede i sølv med stolt kronprins Frederik ved sin side

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mary-fredensborg.jpg
Scanpix
Kronprins Frederik var forståeligt stolt af både sin mor og sin smukke kone, kronprinsesse Mary, der var blændende smuk i en sølvfarvet kjole ved ankomsten til Fredensborg Slot

I en sølvfarvet kjole med noget mere kig til kavalergangen end kronprinsesse Mary har for vane, tog kronprinsessen tilskuerne med storm, da hun ankom sammen med sin mand, kronprins Frederik.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik klar til dejlig aften

Kronprinsen, der holdt tale for sin mor ved gallataflet i går og har været ved sin mors side hele dagen igennem, fortalte, at han var stolt af sin mor.

https://imgix.billedbladet.dk/icon-alle-videoer.png

Kronprins Frederik understregede, at han glædede sig til en festaften i lidt løsere rammer end onsdagens taffel, og direkte adspurgt om de skulle ind til en dejlig aften, svarede kronprinsparret i kor:

- Det skal vi i hvert fald.

Kronprinsse Mary fik rosende ord med på vejen

Designer Jesper Høvring, der dækker den kongelige fest for TV 2, var meget begejstret for kronprinsesse Mary og den smukke kjole, hun havde valgt:

- Den er lidt asisatisk-inspieret i sine ærmer. Den er åben foran, men uden at være for dyb, og jeg synes også, jeg kunne spotte kig til ryggen. Det er derfor, hun bliver kaldt en modeprinsesse.

Også BILLED-BLADETs chefredaktør var imponeret:

-Det kunne være en af ugens kjoler, for der er godt nok mange smukke, sagde Annemette Krakau.

Læs mere om: