28. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary tager hele familien med i Dyrehaven

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Keld Navntoft
Når der den første weekend i november er hubertusjagt i Dyrehaven, skal kronprinsesse Mary overrække en helt særlig præmie til en dygtig rødklædt rytter. Mary tager både kronprins Frederik og parrets fire børn med til den årlige begivenhed nord for København.

Det bliver en helt speciel dag for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, når de nyder en dejlig søndag nord for København søndag den 4. november i Dyrehaven.

Kronprinsparret har ifølge planen alle deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, med.

Kronprinsfamilien ankommer sandsynligvis i fine hestevogne, såkaldte kapervogne, til Eremitageslottet, hvorfra de skal nyde synet af heste og ryttere i aktion.

En stor dag i Dyrehaven

Det bliver altså en stor dag for alle kongelige i Dyrehaven, og for kronprinsesse Mary bliver det en særlig oplevelse, når hun skal overrække Kronprinsesse Marys Ærespræmie til en dygtig rødklædt rytter.

Præmieoverrækkelsen foregår ifølge planen på trappen foran Eremitageslottet.

De senere år har Mary og Frederik og børnene haft mange gode oplevelser til hubertusjagt, hvor især tvillingerne Josephine og Vincent og deres ældre søskende, Isabella og Christian, har haft det sjovt.

GALLERI: Kongelige spilopmagere til Hubertusjagten 2015 (Foto: ALLER MEDIA)

Kronprinsparret må undvære børnene

Bare to dage efter hubertusjagten i Dyrehaven må kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i øvrigt undvære deres fire skønne børn i et par dage.

Mary og Frederik rejser til Italien, hvor de i Rom er spydspidser for et dansk erhvervsbesøg.

BILLED-BLADET dækker naturligvis både kronprinsfamiliens tur søndag den 4. november til hubertusjagten i Dyrehaven i Klampenborg, og Danmarks royale ugeblad er også med, når Mary og Frederik tager til Rom i Italien.

Få alt om Mary og Frederiks juleplaner i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET, nr. 43, kan du læse om kronprinsfamiliens spændende juleplaner, der inkluderer en helt speciel decemberrejse for Mary og Frederik.

Du får også nyt om prins Harry og hans gravide Meghan samt om hele Danmarks Morten Grunwald, som skal hyldes på en meget smuk og rørende måde.

Læs mere om: