Kronprinsesse Mary taler om prins Joachim

Se også:

Kronprinsesse Mary var meget berørt, da hun talte om prins Joachim, der for tre uger siden blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende opereret på et hospital i Frankrig.

Kronprinsesse Mary stillede op til et par spørgsmål, da hun var til stede ved WWF Verdensnaturfondens udsætning af sømrokker i Kattegatcentret i Grenaa.

Mary fik blandt andet spørgsmål om prins Joachim, der for tre uger siden lev opereret for en blodprop i hjernen på et hospital i Toulouse i Frankrig.

Mary var berørt

Kronprinsesse Mary virkede berørt, da hun svarede på spørgsmål om prins Joachim, som efter omstændighederne har det godt og befinder sig med familien i Frankrig.

Mary fortalte blandt andet lidt om kronprins Frederiks besøg i Frankrig hos Joachim, og så udtrykte kronprinsessen glæde og lettelse over, at alt nu går godt med prins Joachim.

Glad for at være i Grenaa

Kronprinsessen fortalte desuden, at hun er stolt over at repræsentere WWF Verdensnaturfonden og dermed gå i prins Henriks fodspor.

Helt særlig anledning

Kronprinsesse Mary var i Kattegatcentret i Grenaa i en helt særlig anledning, og i sin nye rolle som præsident for WWF Verdensnaturfonden i Danmark

Mary udnævnt til præsident

Kronprinsesse Mary blev sidst i juni udnævnt til præsident for WWF Verdensnaturfonden i Danmark.

Det oplyste organisationen i en pressemeddelelse.

Dermed følger hun i sin svigerfar prins Henriks fodspor, som var præsident i organisationen fra 1972 frem til sin død i 2018.

Det var prins Henrik, der i sin tid grundlagde den danske afdeling.

Kronprinsessen skal stå i spidsen for fondens fremtidige arbejde med at bevare dyrs levesteder og naturens mangfoldighed, lyder det i meddelelsen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden