19. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary taler om prins Joachim

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary var meget berørt, da hun talte om prins Joachim, der for tre uger siden blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende opereret på et hospital i Frankrig.

Kronprinsesse Mary stillede op til et par spørgsmål, da hun var til stede ved WWF Verdensnaturfondens udsætning af sømrokker i Kattegatcentret i Grenaa.

Mary fik blandt andet spørgsmål om prins Joachim, der for tre uger siden lev opereret for en blodprop i hjernen på et hospital i Toulouse i Frankrig.

Mary var berørt

Kronprinsesse Mary virkede berørt, da hun svarede på spørgsmål om prins Joachim, som efter omstændighederne har det godt og befinder sig med familien i Frankrig.

Mary fortalte blandt andet lidt om kronprins Frederiks besøg i Frankrig hos Joachim, og så udtrykte kronprinsessen glæde og lettelse over, at alt nu går godt med prins Joachim.

Glad for at være i Grenaa

Kronprinsessen fortalte desuden, at hun er stolt over at repræsentere WWF Verdensnaturfonden og dermed gå i prins Henriks fodspor.

Helt særlig anledning

Kronprinsesse Mary var i Kattegatcentret i Grenaa i en helt særlig anledning, og i sin nye rolle som præsident for WWF Verdensnaturfonden i Danmark

Mary udnævnt til præsident

Kronprinsesse Mary blev sidst i juni udnævnt til præsident for WWF Verdensnaturfonden i Danmark.

Det oplyste organisationen i en pressemeddelelse.

Dermed følger hun i sin svigerfar prins Henriks fodspor, som var præsident i organisationen fra 1972 frem til sin død i 2018.

Det var prins Henrik, der i sin tid grundlagde den danske afdeling.

Kronprinsessen skal stå i spidsen for fondens fremtidige arbejde med at bevare dyrs levesteder og naturens mangfoldighed, lyder det i meddelelsen.

Læs mere om: