Torsdag, 15. november 2018 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary taler til hele verden i ny video

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
For kronprinsesse Mary er hendes arbejde for verdenssundhedsorganisationen WHO en meget vigtig opgave. Et helt særligt WHO-projekt har Mary gennem de senere år fulgt særligt tæt. Det taler hun om i ny video.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har i anledning af World Antibiotic Awareness Week 2018 offentliggjort en videobesked med kronprinsesse Mary i hovedrollen.

Her taler kronprinsessen i sin egenskab af protektor for WHO Regional Office for Europe om vigtigheden af at bekæmpe antibiotika-resistens, som er et voksende fænomen i regionen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsessen taler til hele verden

Kronprinsessen taler engelsk i den næsten fire minutter lange video, som henvender sig til ikke bare Europa, men til hele verden, da antibiotika-resistens er et globalt problem.

Mary beskriver, hvorfor antibiotika-resistens er en voldsom trussel for både mennesker og dyr, og kronprinsessen kommer ind på, at regeringer og samfund i hele Europa må forene kræfterne i kampen for at forhindre lidelser for menneskeheden på både kort og lang sigt.

Kronprinsesse Mary leverer budskabet i denne video særdeles overbevisende fra start til slut.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mary i Tadsjikistan og Moldova

Gennem de senere år har kronprinsesse Mary som protektor for WHO’s Europa-kontor deltaget i flere konferencer samt været på feltbesøg til lande som Tadsjikistan og Moldova for at sætte fokus på vaccineprogrammer og på bekæmpelse af antibiotika-resistens.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Romantiske dage i Rom

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik har netop været spydspidser for et dansk erhvervsfremstød i Italiens hovedstad Rom.

Kronprinsparret nød tre romantiske og travle dage i Rom, hvor de blandt andet var til stor gallamiddag på Cavalieri Waldorf Astoria Hotel med nære italienske venner og såmænd også nåede at komme i audiens hos pave Frans i Vatikanet.

Du kan læse alt om Mary og Frederiks dage i Rom i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden