Kronprinsesse Mary talte malaysisk til Kuala Lumpur-galla

kronprinsesse Mary og Morten Staal Jonassen i Malaysia
kronprinsesse Mary og Morten Staal Jonassen i Malaysia
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary scorede mange point, da hun under sin tale pludselig slog over i malaysisk. Se vores video og hør uddrag fra talen her.

Kronprinsesse Mary fik en flot modtagelse af de mange gæster til en kæmpe Danmark/Malaysia business gallamiddag onsdag aften lokal tid på Grand Hyatt Hotel midt i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur.

Kronprinsessen sørgede efter at have gjort sin entré til gallamiddagen for at kvittere med at hilse på hver og en af de malaysiske og danske gæster med et smil og et håndtryk.

Herefter holdt hun en mindeværdig åbningstale og overrakte senere i forbindelse med middagen Dansk Eksportforenings Diplom og H.K.H. Prins Henriks Æresmedalje. Hædersprisen tildeltes Morten Staal Jonassen fra Uhrenholt, som er den danske virksomhed bosiddende i udlandet, der har bidraget bedst til en bemærkelsesværdig indsats for at fremme afsætningen af deres produkter i udlandet.

En stolt Morten Staal Jonassen modtog prisen, som han takkede for og samtidig takkede han sin amerikanske kone, der i øvrigt venter parrets barn nummer to.

Med al respekt for Morten Staal Jonassen så var aftenens højdepunkt dog den gode åbningstale, som kronprinsesse Mary holdt til et fyldt ballroom på Grand Hyatt. På et tidspunkt slog Mary over i flydende malaysisk og imponerede de fleste blandt publikum. Oplev her et uddrag af kronprinsessens galla-åbningstale og hør hende tale malaysisk.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden