Tirsdag, 11. august 2015 — af Marianne Singer

Kronprinsesse Mary talte om vold med tysk TV-personlighed

Af Martin Høien
Sidst overrakte dr. Maria Furtwängler en stor "Charity"-pris til kronprinsesse Mary i Berlin. I mandags var det så kronprinsessen, som inviterede den kendte, tyske skuespiller og læge indenfor på Amalienborg for at tale om vold i hjemmet.

Det var et glædeligt gensyn, da kronprinsesse Mary mandag fik besøg på Amalienborg af dr. Maria Furtwängler, som er gift med Hubert Burda, ejeren af en af Tysklands største mediekoncerner.

Hun er kendt og respekteret I Tyskland for sin rolle i den yderst populære krimi-serie "Tatort" som kriminalkommissær Charlotte Lindholm, men også for sit sociale engagement.

Mary Fonden

Senest mødtes de to powerkvinder i november til Bambi-prisuddelingen i Berlin.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her overrakte Maria Furtwängler "Charity"-prisen til kronprinsessen for hendes sociale engagement og sin kamp for voldsudsatte kvinders ret til et liv uden vold.

Fælles kamp mod vold

Ligesom Mary er også den tyske læge og skuespiller involveret i arbejdet med vold i hjemmet, og hun var kommet til Danmark for at høre mere om Mary Fondens indsats på området.

Det store emne under mødet var projektet Råd til Livet og repræsentanter fra Mødrehjælpen og Nykredit fortalte om deres rolle som partnere i projektet.

SE VIDEOEN: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik til Bambi-Awards med store stjerner

Fra Mødrehjælpen deltog socialrådgiver og projektleder Hanne Zimling og fra Nykredit afdelingsdirektør Lone Risbjerg. Derudover var også Mary Fondens direktør Helle Østergaard tilstede.

Udover volden, har dr. Maria Furtwängler også stor fokus på kræft-området og bekæmpelsen af fattigdom i den tredje verden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden