Lørdag, 20. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET: Dejligt at være tilbage

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary havde noget på hjerte, da hun mødte BILLED-BLADET og et par andre medier i Aarhus på en stor dag.

Kronprinsesse Mary sørgede for, at Fair Festival, der er en digital festival og messe med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, blev sat i gang på en god måde.

Mary var i hovedrollen til åbningsbegivenheden på rådhuset i Aarhus.

Inden afgang fra Aarhus hilste kronprinsesse Mary på BILLED-BLADET og de øvrige medier ved arrangementet.  

Kronprinsesse Mary glæder sig over udvikling

Kronprinsessen var helt tydeligt meget glad for at være tilbage på officiel opgave i Aarhus.

- Jeg glæder mig over den positive udvikling, der ser ud til at være. Og så er det dejligt at være tilbage i Århus. Og tale direkte med mennesker og høre den inspiration, der ligger bag Fair Festival, der sætter fokus på bæredygtigheden og omstillingen og hvordan vi passer på vores jord og gør mindst mulig skade, lød det fra kronprinsesse Mary på et spørgsmål fra BILLED-BLADET.

klogere og grønnere

I sin åbningstale til den store begivenhed på Aarhus Rådhus satte Mary fokus på klimaforandringer og vores mulighed for at gøre noget ved klodens store problemer.

- Det er nemt som individer at føle os magtesløse overfor noget, der er stort og komplekst som klimaforandringerne og konsekvenserne derved. Men vi kan -både du og jeg - være med til at gøre en forskel gennem vores personlige valg og handlinger. Vi må blive klogere, grønnere mere cirkulære, mere innovative og visionære i vores tænkning, tilgang og vores samarbejde og vores løsninger, kom det fra kronprinsesse Mary.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden