23. aug. 2010
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET: Jeg er heldig med min form

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
BILLED-BLADET fik undervejs på Marys turné rundt i modeugen mulighed for at stille den gravide kronprinsesse et par spørgsmål.

Kronprinsesse Mary havde travlt under modeugen i København, hvor hun var på arbejde mange timer og tiltrak sig endnu mere opmærksomhed end normalt. Mary spadserede rundt i timevis og hilste på designere og så flere af de store modeshow. De lange dage på messen sled hårdt på de fleste, men Mary havde masser af overskud og sprudlede af entusiasme, uanset hvor hun kom frem, og hvem hun mødte.

- Hvordan er det at gå på arbejde i mange timer med tvillinger i maven?

- Jeg er lidt mere træt, end jeg plejer, men det er dejligt at være gravid og dejligt at være på arbejde. Det er så spændende og inspirerende at møde så mange kreative mennesker her på modeugen. Og så dukker der altså pludselig også mange tvillinger op overalt. Det er meget pudsigt, ikke sandt? Jeg tror, at jeg kommer til at få mange gode råd fra tvillingeforældre i den kommende tid.

- De har mødt en vild rockstjerne på messen i Forum. Han viste sit design og ønskede dem tillykke med tvillingerne. Hvordan var det at møde Liam Gallagher fra Oasis?

- Det var meget interessant at møde ham og rigtig spændende at se hans nye modelinje. Han var venlig. Men jeg fik ikke noget af hans design med hjem til min mand.

- De er gravid med tvillinger, men man kan næsten ikke se deres mave. Hvordan holder De dem i så god form?

- Jeg er heldig. Ja, det må være svaret. Måske er jeg bare en af de heldige.

- De har også set på babytøj. Har De allerede nu udvalgt Dem noget til tvillingerne?

- Der er meget yndigt børnetøj på messen. Og man bliver altid inspireret her på modemessen. Så ja, det kribler i fingrene, men det er endnu for tidligt at købe tøj til tvillingerne.

- Hvad betyder det for Dem, at deres to børn ved, at der er tvillinger på vej?

- Det er rart, at prins Christian og prinsesse Isabella er glade for, at vi skal have tvillinger. Men jeg tror endnu ikke, at mine børn helt kan forstå, hvad der skal ske. Min mave er jo heller ikke så stor lige nu. Det går nok for alvor først op for dem, når min mave begynder at vokse sig stor. Men jeg ved, at Christian og Isabella glæder sig. Han til at blive storebror igen. Hun til at blive storesøster for første gang. Vi er alle fire lykkelige. Det var vi lige fra starten.

På messestederne rundt omkring i København var alle også lykkelige for Marys besøg. Og alle var enige om, at kronprinsesse Mary med sine babyer i maven stråler mere end nogensinde.

Læs mere om: