18. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary til festligt møde med unge afrikanere

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Der var gang i den, da kronprinsesse Mary til et Mary Fonden-arrangement i Bella Center mødtes med blandt andre en gruppe unge afrikanere.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden bød i Bella Center til Women Deliver-konferencen en gruppe unge aktivister indenfor til et helt særligt møde.

Kronprinsessen sørgede for at få talt grundigt med de 15 unge mænd og kvinder fra lande som Burkina Faso, Ghana og Uganda.

De fleste af de unge til mødet kommer fra Afrika, og de sørgede for, at der var gang i den under en fotosession sammen med kronprinsessen.

Onward fik smilet frem hos kronprinsesse Mary

Da der skulle laves fællesfoto, gav en fyr fra Zimbabwe ved navn Onward Chironda den gas og opfordrede alle til at være friske og ungdommelige. Det fik Mary til at smile og slå ekstra ud med armene.

Mary Fonden har hjulpet de omtalte 15 unge mænd og kvinder, som kronprinsessen mødte, med at komme til Danmark og deltage i Women Deliver-konferencen.

De unge er i Danmark for at dele deres erfaringer om kvinders rettigheder med andre konferencedeltagere, og de kommer forhåbentlig hjem til deres lande med ny vigtig viden på området.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: