17. maj. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary til fornemt FN-middagsselskab

Dag nummer to af fire Women Deliver-konferencedage blev for kronprinsesse Marys vedkommende rundet af med en FN-middag i Odd Fellow Palæet nær Amalienborg.

Kronprinsesse Mary har haft to ekstremt travle dage på Women Deliver-konferencen i København.

Mødeaktiviteten har været særlig stor i Bella Center, men der har også været et par arrangementer i det centrale København.

Flot afslutning på dagen

Dag nummer to af fire konferencedage blev for kronprinsesse Marys vedkommende rundet af med en fornem middag i Odd Fellow Palæet midt i København bare et minuts kørsel fra Amalienborg.

Her var der FN-middagsselskab med mange prominente navne på gæstelisten.

Kronprinsesse Mary mødte profiler

Øverst på listen var Women Deliver-protektor kronprinsesse Mary sammen med blandt andre den tidligere norske statsminister Gro Harlem Brundtland.

Også tidligere udviklingsminister Christian Friis Bach, Røde Kors generalsekretær Anders Ladekarl og USA’s ambassadør i Danmark Rufus Gifford var med til FN-middagen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Talte med Gro

Aftenen i Odd Fellow Palæet blev indledt med en velkomst-champagne, og mens den blev nydt af flere af gæsterne, stod kronprinsesse Mary og talte længe med Norges tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland.

Kronprinsesse Mary kom til FN-middagen direkte fra Champions Award ICRW-event på Bella Sky Hotel. Ved den begivenhed holdt Mary tale og overrakte priser til Women Delivers grundlægger Jill Sheffield og til Melinda Gates.

ICRW står for International Center for Research on Women og er et internationalt forskningsinstitut, som især har til formål at udligne forskellen mellem kvinder og mænd.

Læs mere om: