Lørdag, 6. oktober 2012 — af af Preben Petersen

Kronprinsesse Mary til gallashow i Det kongelige Teater

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Søndag den 28. oktober 2012 kl. 19.30 optræder en lang række kunstnere foran Kronprinsesse Mary på Det Kongelige Teater.

Gallashowet til fordel for lungerne er i anledning af 20-året for den første lungetransplantation i Danmark, og publikum får en kæmpe oplevelse samtidig med, at de støtter en god sag.

På scenen præsenteres en bred buket af teaterkunst og underholdning i verdensklasse med bl.a. disse kunstnere, som alle optræder gratis:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  • - Solodansere ved Den Kongelige Ballet, Alban Lendorf og Lena-Maria Gruber
  • - Kongelig skuespiller Bodil Jørgensen
  • - Dancehall darlings Klumben & Raske Penge
  • - Jazzsangerinde Caroline Henderson
  • - Film- og teaterskuespiller Ellen Hillingsø
  • - Four Jacks anno 2012: Stig Rossen, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Keld Heick
  • - Film- og teaterskuespiller Sonja Richter
  • - Entertainer Preben Kristensen
  • - Spasmager Martin Brygmann

Som konferencierer vil operasanger Joachim Knop sammen med ambassadør for Danmarks Lungeforening og skuespiller Line Kruse føre publikum igennem et forrygende og festligt kunstnerisk program af høj kvalitet-krydret med personlige historier, der fortæller om, hvor vigtigt det er at støtte lungeforskningen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Det bliver den helt store fest, når Danmarks Lungeforening holder gallashow på Det Kongelige Teaters Gamle Scene med fokus rettet på lungernes vigtighed hele livet igennem. Programmet er fantastisk, og vi præsenterer selvfølgelig også et par overraskelser på selve aftenen, siger Line Kruse.

I Danmarks Lungeforening er man både taknemmelig og imponeret over den store opbakning til lungesagen fra kunstnerne, foreningens egne frivillige og alle andre.

- Det glæder mig utroligt meget, at Kronprinsessen vil deltage i en kulturel begivenhed, der fejrer lungerne som et livgivende og fundamentalt organ, vi skal passe godt på hele livet. Sådan en royal opbakning betyder uendeligt meget for lungesagen, siger direktør i Danmarks Lungeforening, Anne Brandt.

Billetter til Gallashowet er blevet revet væk og var allerede udsolgt 1. september 2012. Danmarks Lungeforening håber naturligvis nu på, at alt den gode opmærksomhed vil gøre, at mange gavmilde sponsorer og firmaer fremover vil støtte sagen og få øje på nye samarbejdsmuligheder, så der kan blive flere midler til den livsvigtige forskning i lungesygdomme.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden