Kronprinsesse Mary til vigtigt møde på Amalienborg

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
Kronprinsessen afholdt i dag et helt særligt møde i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg, hvor flere vigtige emner var på dagsordenen.

Et af de store arbejdsværelser i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg dannede rammen om et særligt møde med deltagelse af kronprinsesse Mary. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsessen afholdt Mary Fondens præsidiemøde i palæet, hvor kronprinsfamilien har privat adresse. Præsidiemødet fandt sted i en periode med stor travlhed i fonden, der bærer kronprinsessens navn.

Man skal tale om døden

Mary Fonden har på det seneste især rettet fokus på blandt andet emnet døden samt vold i hjemmet. Netop døden er en uundgåelig del af livet, og død, alvorlig sygdom og sorg bæres lettere, når man har nogen at dele det med.

Det har Mary Fonden arbejdet med for at være med til at nedbryde dødens tabu. Det er tanken bag årets tema ”Døden er da noget, vi taler om”, som elever i 6.-10. klasse kan kaste sig over og udgive nyhedssites om senere på året i mediekonkurrencen for skoler. Mary Fonden står bag projektet sammen med JP/Politikens Hus, Børn, Unge & Sorg og Østifterne. 

 

Stop volden i hjemmet

Vold i hjemmet – et fælles ansvar er titlen på det undervisningsmateriale, Mary Fonden i marts lancerede til socialrådgiveruddannelsen i Grønland.
Det var også titlen på en konference, man holdt for flere end 200 fagfolk i Nuuk i 2016. Det er naturligvis ikke tilfældigt, at netop det budskab har været tilbagevendende i Mary Fondens projekt Kattunneq. 
 

BILLED-BLADET i denne uge

I BILLED-BLADET i denne uge kan du i anledning af kronprinsparrets 15 års bryllupsdag tirsdag den 14. maj læse om Mary og Frederiks mange år med sorger og glæder. Du får også en reportage fra Statsbegravelsen i Luxembourg, som dronning Margrethe deltog i, og så lykønsker vi prins Harry og hertuginde Meghan med deres lille nyfødte søn.  
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden