8. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary tilbage med nyt og smukt sommerlook

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary var det en skøn oplevelse at være tilbage på arbejde i en helt særlig anledning.

Kronprinsesse Mary smilede og vinkede og så meget glad ud, da hun var tilbage på officiel opgave ude i marken som repræsentant for det danske kongehus.

Kronprinsesse Mary ankom med stil

Mary gjorde en fornem entré, da hun besøgte Holmegård Værk, hvilket havde tiltrukket stor opmærksomhed.

Det var skønt at se kronprinsesse Mary i aktion på officiel opgave for kongehuset igen efter en længere periode med pause på grund af corona-krisen.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Mange bemærkede, at kronprinsessen havde et nyt og flot sommerligt look med lysnet hårfarve, hvilket især var tydeligt udenfor i solen.

Resten af sommer-look'et var bestemt også skarpt.

Ude blandt danskerne

Mary har i corona-krisen arbejdet flittigt hjemme ligesom mange andre danskere, men det var noget andet for hende selv og alle omkring hende, at hun nu var ude på officiel opgave blandt danskerne, der naturligvis fulgte myndighedernes corona-retningslinjer.

Forventningsfuld Mary

Kronprinsessen skulle indvie designmuseet Holmegaard Værk til den officielle åbningsceremoni mandag den 8. juni kl. 14, og det var tydeligt at se, at det var en begivenhed, Mary selv og mange andre havde glædet sig til.

Museumsdirektør var glad

Museumsdirektør for Holmegaard Værk og resten af Museum Sydøstdanmark, Keld Møller Hansen, havde i hvert fald fundet det helt brede smil frem, da han som en del af velkomstkomitéen tog imod den royale æresgæst.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb23_1.jpg

Læs mere om: