16. aug. 2010
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary tog børnene med til første skoledag

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary var helt på toppen, da hun tog sine børn med til første skoledag på den lokale folkeskole i Fredensborg.

Kronprinsesse Mary venter tvillinger, og når man er gravid med to, så er det normalt ganske belastende. Det er det muligvis også for Mary, men hun lod sig bestemt ikke mærke med det, da hun mandag tog af sted fra Kancellihuset for at aflevere sine to børn i Dronning Louises Børnehus.

Det var første dag i institution efter prins Christian og prinsesse Isabellas sommerferie, så begge var spændte på at møde kammeraterne igen efter at have været fra dem i næsten to måneder.

På vejen hen til børnehuset stoppede Mary og børnene bilen ved den lokale folkeskole i Fredensborg, hvor der var stor fest i anledning af første dag i det ny skoleår.

Efter at have parkeret sin bil steg Mary og børnene ud og spadserede med raske skridt hen for at deltage i den lille fest foran skolen.

I skolegården mødte Christian og Isabella en håndfuld af deres børnehavekammerater, som var på udflugt med et par pædagoger.

Sammen med dem hilste de med viftende Dannebrog og juhu-råb på flere af deres lidt ældre venner, som denne dag oplevede deres første skoledag i børnehaveklasse eller 0.-klasse, som det også kaldes.

Mary var helt og aldeles afslappet og virkede som en gravid kvinde med masser af overskud. Og da BILLED-BLADET ønskede hende til lykke med tvillingerne inde i maven, så kvitterede kronprinsessen da også med et kæmpesmil og et "mange tak".

Mary nyder allerede nu sin graviditet i fulde drag, og hun nyder også at fortælle sine børn, Christian og Isabella, om de to små søskende, som er på vej. Også kronprins Frederik har allerede nu forklaret prins Christian og prinsesse Isabella, hvad der skal ske om godt og vel et halvt års tid, når de bliver storesøskende.

Læs mere om: