Kronprinsesse Mary udnævnt til premierløjtnant

Kronprinsesse Mary  får sine distinktioner på skulderen. De synlige tegn på, at hun nu er premierløjtnant i Hjemmeværnet.

Kronprinsesse Mary  får sine distinktioner på skulderen. De synlige tegn på, at hun nu er premierløjtnant i Hjemmeværnet.

Foto: Hjemmeværnet
Kronprinsesse Mary deltog i en stor øvelse med Hjemmeværnet fredag - og fik en flot udnævnelse med sig hjem.
Fredag besøgte kronprinsesse Mary  den store hjemmeværnsøvelse Svend Gønge, der foregik på Vordingborg Kaserne og i Korselitse Mellemskov på Falster, hvor flere end 500 hjemmeværnssoldater øvede bevogtning og skydning. Men kronprinsesse Mary nøjedes ikke med at se på. Hun var iklædt reglementeret uniform og deltog i dagens udfordringer.
Kronprinsesse Mary indledte dagens øvelser i skydeterrænet ved Korselitse Mellemskov på Falster, hvor de frivillige hjemmeværnssoldater gennemførte skarpskydning. Derefter deltog hun i en bevogtningsøvelse på Vordingborg Kaserne og indgik som en del af vagtstyrken.
 
Kronprinsesse Mary tog uden tøven imod de udfordringer, hun blev mødt med, side om side med de øvrige hjemmeværnssoldater.
 

Stolte over kronprinsesse Mary

- Hjemmeværnet er glad for og stolt over kronprinsessens deltagelse i øvelsen. Vi sætter stor pris på den anerkendelse, kronprinsessen gang på gang viser Hjemmeværnet, de frivillige og de opgaver, som de bidrager med til Forsvaret og samfundet. Det var samtidig en stor ære at udnævne kronprinsessen til premierløjtnant i forbindelse med øvelsen, siger ger chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Finn Winkler.
 
Kronprinsesse Mary har været medlem af Hjemmeværnet siden 2008.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden