Fredag, 24. oktober 2014 — af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary var æresgæst til festmiddag i Dushanbe

Kronprinsesse Mary i Tajikistan.
Kronprinsesse Mary i Tajikistan.
Foto: Lars H. Laursen
Der blev hygget på den lokale måde, da kronprinsessen var til festmiddag i Tadsjikistans hovedstad Dushanbe.

Efter en travl første arbejdsdag i Tadsjikistan, hvor der var møde i udenrigsministeriet samt besøg på børnehospital og rehabiliteringscenter på programmet, var kronprinsesse Mary om aftenen inviteret til stor festmiddag af sine værter.

Sundhedsminister Salimzoda var blandt de mange feststemte deltagere, som tog imod kronprinsesse Mary på Asia Grande Hotel i hovedstaden Dushanbe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en hyggeligt og meget lokalt pyntet festsal var der for alvor dækket op til den danske æresgæst ved et langt hovedbord.

Kronprinsessen, som til begivenheden var i en udsøgt blå kjole, sad centralt placeret på langsiden, og foran hende var der serveret nogle af Tadsjikistans bedste kulinariske specialiteter.

Til maden blev der serveret vin og såmænd også et lille glas vodka, hvis man havde kræfter til det.

Kronprinsessen holdt sig dog nok til hvid vand og lidt vin måske, for hun havde dagen derpå et stramt arbejdsprogram med punkter fra tidlig morgen til sen aften.

Inden festen for alvor blev skudt i gang, kiggede kronprinsesse Mary i øvrigt nærmere på en stor flot stenovn i festsalen.

Her blev der bagt lokalt brød, som kronprinsessen smagte lidt på, inden hun og resten af selskabet gik i gang med at nyde mad og underholdning fra scenen i salen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden