30. jan. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary var beskedenheden selv til stor prisfest

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary var på scenen ved et fornemt arrangement i Deloitte Huset på Amager var kronprinsesse Mary på scenen for at overrække en af årets helt store kvindepriser – Women’s Board Award.

Kronprinsesse Mary overrakte ved et kæmpe arrangement for 200 indbudte erhvervsmænd og – kvinder den prestigefyldte Women’s Board Award til Lundbeckfondens administrerende direktør Lene Skole. Kronprinsessen sørgede for at give prismodtageren juryens begrundelse for den særlige hæder i en tale, der blev leveret skiftevis på dansk og engelsk.

Beskeden kronprinsesse

Mary var beskedenheden selv undervejs i talen. Det sagde hun i hvert fald selv direkte i forbindelse med sine ord om betydningen af kvindelige rollemodeller i danske virksomheders bestyrelse.

- Jeg vil ikke gøre mig klog, når det gælder ligestilling i erhvervslivet og i danske virksomheder. Men jeg vil gerne dele noget af det, jeg har læst for nylig, sagde kronprinsessen og kom blandt andet ind på, at det er vigtigt, at kvindelige erhvervsledere tjener som inspiration for andre, og at det på alle måder er klogt at gå ind for ligestilling og diversitet. Det er for eksempel godt for bundlinjen ude i virksomhederne.

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

Læs mere om: