Kronprinsesse Mary varmede op til sin 45-års fødselsdag i Skuespilhuset

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary hædrede en helt særlig person ved Kræftens Bekæmpelses store prisfest i Skuespilhuset i København.

Kronprinsesse Mary, der søndag fylder 45 år, varmede lørdag aften op til sin fødselsdagsfest med at forestå overrækkelsen af Kræftens Bekæmpelses Hæderspris, der første gang blev uddelt i 2011.

Det særlige arrangement løb af stablen i Skuespilhuset, som Mary ankom til i godt humør for at være med til at markere World Cancer Day.

Kræftens Bekæmpelses Hæderspris har til formål at hædre blandt andre en person eller en gruppe, der har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet, og kronprinsessen var med til at hædre en helt særlig person i løbet af aftenen. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsesse Mary hyldede professor

Mary hædrede på vegne af Kræftens Bekæmpelse 52-åige Inge Marie Svane, der er professor, overlæge og ekspert i immunterapi. Det var Svanes tidligere patient Poul Erik Pedersen, 74 som havde indstillet hende til prisen.

SE BILLEDERNE: 25 FLOTTE BILLEDER: Kronprinsesse Mary elegant i blåt

Poul Erik Pedersen deltog også i prisfesten, og han tog endda imod kronprinsessen med blomster. Det var femte gang, at kronprinsessen forestod overrækkelsen af hædersprisen. 

Fællessang i Skuespilhuset

Operasanger Gert-Henning Jensen styrede begivenhedernes gang fra scenen, og han sørgede for, at den særlige aften i Skuespilhuset blev indledt med fællessang. Gert-Henning Jensen sang for, og kronprinsessen var en del af koret, som sang tre vers af ”I Danmark er jeg født”.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden