15. aug. 2010
Af af Anna Johannesen

Kronprinsesse Marys far er lykkelig over udsigten til tvillinger

John Donaldson og Susan Moody
John Donaldson og Susan Moody
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Marys far og hans kone, Susan, blev jublende glade, da de fik nyheden om de kommende tvillinger.

Det er en meget lykkelig John Donaldson, der modtog nyheden om, at han nu skal være bedstefar til et par tvillinger.

- Det er helt vidunderligt, siger den snart 69-årige matematikprofessor fra sit hus i Frankrig, hvor han fejrede begivenheden med et godt glas rødvin.

Kronprinsesse Marys far, John Donaldson, fik nyheden om sin datters tvillinge-graviditet nogenlunde samtidig med den øvrige kongelige familie.

- Det var min svigerinde, Cathy, der ringede til mig fra Edinburgh. Jeg synes, det er helt fantastisk og kan faktisk slet ikke sige, hvor glad jeg er. Nu glæder jeg mig til at få talt med Mary og høre, hvordan hun har det, og så vil Susan og jeg også prøve at komme et smut til Danmark senere på året, siger John Donaldson, der fylder 69 til september og med de kommende tvillinger kan se frem til at blive bedstefar til 13.

- Jeg har otte i Australien og to i Danmark, og med min kone, Susans, lille Iris i Island bliver det jo så 11, siger John Donaldson, der den sidste uges tid har været alene i parrets hus i Frankrig.

Venter til efter fødslen

- Jeg er sikker på, Frederik vil hjælpe alt det, han overhovedet kan, siger John Donaldson, hvis kone har været et smut i England, men i går vendte tilbage til Frankrig, hvor parret planlægger at blive til efteråret.

For John Donaldson var det, ligesom for den øvrige familie, en stor overraskelse, at Mary venter tvillinger.

- Jeg kan ikke komme i tanke om nogen tvillinger i Donaldson-familien. Måske på min mors side langt tilbage, men det er ikke noget, jeg mindes nogensinde at have hørt om, siger Marys far, der også er meget spændt på, hvornår Frederik og Mary flytter ind i deres nye palæ på Amalienborg.

- Jeg har forstået, at det bliver senere på året, men mon de nu ikke venter til efter fødslen, lyder det fra den omsorgsfulde far og svigerfar, der også glæder sig meget til at se kronprinsparrets nye hjem, når han og Susan kommer til Danmark.

Læs mere om: