KRONPRINSESSE MARYS NYTÅRSLØFTE: Jeg vil trykke speederen i bund

Kronprinsesse Mary. 

Kronprinsesse Mary. 

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
2019 bød på en lang række store opgaver for kronprinsesse Mary, der som protektor for FN’s Befolkningsfond og som engageret individ satte fokus på vigtige temaer. I 2020 får kronprinsessen også nok at se til.

Kronprinsesse Mary havde i 2019 som markant medlem af kongehuset, stærk repræsentant for Danmark og protektor for FN’s Befolkningsfond, UNFPA, en lang række vigtige opgaver.

Kronprinsesse Mary på vigtig mission

Forbedring af piger og kvinders rettigheder globalt var en mission, som fyldte meget for kronprinsessen og de mange dygtige personer, hun samarbejdede med.

I 2020 vil kronprinsesse Mary skrue endnu mere op for arbejdstempoet.

Interview i december

Det fortalte hun BILLED-BLADETs udsendte, da vi i december talte med hende under arbejdsturen til Indonesien, hvor piger og kvinders rettigheder var et af hovedtemaerne.

Alle får gavn af det

-Vi skal fortsætte med dette arbejde. Vi skal skabe så meget åben dialog og større forståelse for, hvorfor vi skal give kvinder og piger lige muligheder og lige rettigheder, fordi vi alle sammen får gavn af det, sagde kronprinsessen og fortsatte.

Marys håb

-Jeg håber til næste år, at vi kan trykke speederen i bund og virkelig indhente noget af det tabte og nå endnu mere ud i fremtiden, lød Marys nytårsløfte i relation til det vigtige arbejde, hun er med til at udføre i Danmark og på den globale scene.

Se de kongeliges ankomst

Du kan glæde dig til at se med, når vi i dag, 1. januar, sender live fra den kongelige familie og de øvrige gæsters ankomst til nytårskur og -taffel på Amalienborg.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden