22. jan. 2011
Af af BILLED-BLADET

Kronprinsesse Marys søster Jane Stephens: Jeg er så stolt af Mary

Jane Stephens og John Donaldson luftede hunden Ziggy, da BILLED-BLADET fangede dem.
Jane Stephens og John Donaldson luftede hunden Ziggy, da BILLED-BLADET fangede dem.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
BILLED-BLADET fangede kronprinsesse Marys søster, Jane, udenfor Amalienborg, og hun var ikke kort for hovedet.

Da nyheden om tvillingerne nåede Tasmanien, var Marys ældste søster, Jane Stephens, 45, ikke sen til at stige om bord på et fly og tage den lange tur fra Tasmaniens hovedstad, Hobart, til København for at være tæt på sin lillesøster og de nyfødte. Jane og Mary mistede som bekendt deres mor, Henrietta Donaldson, i forbindelse med en hjerteoperation i 1997, så for Mary var det desto mere vigtigt at havde sin søster ved sin side.

Mens Mary lå på Rigshospitalet, nåede Jane flere gange at besøge sin søster, og som mor til tre børn ved Jane, hvilke anstrengelser hendes søster må igennem.

- Jeg er så stolt af min søster, fortalte Jane, da BILLED-BLADET forleden mødte hende og John Donaldson på luftetur med kronprinsparrets hund, Ziggy, på og omkring Amalienborg Slotsplads. En rask gåtur i det kolde, danske vintervejr, som tilsyneladende kom lidt bag på Jane. Derfor havde hun lånt sin svogers varme dynejakke.

Jane er den ældste af fire søskende, og hun arbejder til daglig som fitness-instruktør og holder sig, som sin søster Mary, i god form.

Ikke overraskende er Jane meget begejstret for sin nye nevø og niece.

De er smukke

- De er vidunderlige begge to - og smukke. Mary klarer det så flot, sagde Jane, inden turen gik ind i varmen på Amalienborg, hvor både John, Susan og hun selv bor, mens hun er i Danmark.

Marys far og Susan har benyttet lejligheden til at tage et længere ophold på Amalienborg. Her har de kunnet hjælpe med børnepasningen af Isabella og Christian. Men der har også været tid til at gå ture i København.

John var en af de allerførste til at besøge sin datter på Rigshospitalet, og der er ingen tvivl om, at både Frederik og Mary har sat stor pris på den hjælp, de har fået fra John, Susan og især Jane.

- Det betyder rigtig meget at have dem med, fortalte Mary blandt andet, da hun forlod Rigshospitalet med de to nyfødte.

- At de kunne være med til at opleve dette magiske øjeblik i vores liv, betyder meget for mig, sagde kronprinsessen.

Læs mere om: