Søndag, 3. juni 2012 - af af Malan Joensen

Kronprinsesse Marys store medalje-dag

Kronprinsesse Mary

Danmarks kronprinsesse Mary i højt humør ohg børnehøjde under medalje-uddelingen i Fælledparken søndag.

Foto: Jeppe M. Jensen
Veloplagt Kronprinsesse Mary delte medaljer ud til børn i Fælledparken.

Mary Fonden og Red Barnets "Fri for mobberi"-stafet fik 1.200 børn til at løbe

Masser af børn var trukket i den grønne "Fri for mobberi"-trøje, da der søndag formiddag skulle løbes stafet i Fælledparken i København. Børnene kunne blandt andre se frem til at møde kronprinsesse Mary, der skulle overrække medaljer til de løbende børn.

For at gøre opmærksom på kampagnen har Red Barnet og Mary Fonden de seneste fem år arrangeret en "Fri for mobberi"-stafet i København og Aarhus, og initiativet betyder meget for kronprinsessen:

- Det er meget vigtigt at sætte fokus på mobning, for der hvor det foregår, trives børnene ikke, og derfor er det vigtigt, at vi tager et fælles ansvar for at sætte fokus på det. Det er en stor glæde for mig være med i dag og se så mange engagerede børn, der alle sammen er stolte over, at de har løbet, fortalte hun efter medaljeoverrækkelsen.

Kronprinsessen var meget omhyggelig med at rose alle de løbere, hun overrakte medaljer til, og selv om der var masser af nysgerrige børn og fotograferende forældre, der ville forevige ungernes møde med en ægte prinsesse, tog hun sig god tid til at hilse på alle de fremmødte.

Ud over kronprinsesse Mary kunne børnene også møde Bubber, der var konferencier, Hr. Skæg fra DR og Ramasjang-værterne Mikkel og Sofie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden